Velkommen til et univers om online grafisk design

Her på bloggen vil vi beskæftige os med alt inden for online grafisk design. Det er et superspændende emne, som rigtig mange går op i – både virksomheder og private – fordi vi jo alle sammen bruger en hel del tid online, og mange af os tænker også over, hvordan vi brander virksomheden eller os selv som privatperson bedst muligt.

Min egen blog

I dag er der mange, som har deres egen blog. Det er både, fordi folk synes, det er sjovt at blogge om alverdens ting – og dele deres interesser og viden med andre. Men det er også en måde at gøre opmærksom på sig selv på. Se, her er jeg! Se, hvad jeg kan og interesserer mig for! En blog kan sagtens føre til gode jobmuligheder eller til et interessant projektsamarbejde med andre, hvis man forstår at brande sine faglige kompetencer og viden på den rigtige måde via sin blog. Der findes også professionelle bloggere, som lever af at blogge, de såkaldte influencers, og de bliver bl.a. betalt af forskellige firmaer for at omtale forskellige produkter. Det kan der være mange penge i.

Virksomheders branding online

For virksomhederne handler det også om at have en tydelig online-profil. En hjemmeside i et flot grafisk design, som understøtter virksomhedens profil, produkter eller ydelser, kan virkelig fremme salget. Derfor er det meget vigtigt, når man laver en hjemmeside, at man medtænker det grafiske design og ikke bare anvender sin yndlingsfarve eller en tilfældig blå farve, som man synes er pæn. Ofte skal der en professionel grafiker til at kunne skabe ”den røde tråd” på en hjemmeside, så både det visuelle og indholdet passer sammen på den rigtige måde.

Populære mobil apps

Mobil apps er utroligt populære både hos kunder og medarbejdere i virksomheder. Firmaer kan derfor med fordel også få en grafisk designer til at udvikle apps. Så bliver det dejlig nemt for kunden at bruge virksomhedens hjemmeside fra sin smartphone, når der f.eks. skal bestilles varer eller spilles spil. For medarbejderne tjener mobil apps primært en praktisk funktion i forbindelse med jobbet, hvor man med bestemte apps kan dele og håndtere både dokumenter og data. Det kan være med til at gøre nogle arbejdsgange mere effektive.

Alt dette og meget mere kan du læse om her på vores spændende blog, hvor der løbende bliver publiceret nye artikler om alle mulige emner inden for online grafisk design. Vi håber, du vil følge os, og ønsker dig god læselyst.